36 huur- en koopwoningen en appartementen

’t Blok Bertem

De sociale huisvestingsmaatschappij Elk Zijn Huis bouwt 36 huur- en koopwoningen en – appartementen in Bertem. In het project vindt u 4 Vlabinvest koopwoningen, 10 sociale huurwoningen, 12 sociale huurappartementen, waarvan twee appartementen zijn aangepast voor rolstoelgebruikers en 10 Vlabinvest huurwoningen.

U kunt het project niet missen: het project ligt pal in de woonkern van Bertem, tussen de kerk en het gemeentehuis. Rond de woningen komt heel wat groen, onder andere een speelweide voor de actieve jeugdbewegingen van Bertem.

Het project is bijna af waardoor u op de Sociaal Wonendag al enkele appartementen en woningen kunt bezoeken. Zo kunt u zelf de kwalitatieve, kernversterkende architectuur van dit project ontdekken. De bezoeken vinden plaats tussen 10 en 16 uur onder begeleiding van personeel van Elk zijn huis. U kunt vragen stellen over sociale, Vlabinvest huur, koopwoningen en nog veel meer.

Ge├»nteresseerden kunnen zich aanmelden met een e-mail aan secretariaat@elkzijnhuis.be. U vermeldt ‘Sociaal Wonendag’ in uw e-mail.

 

Praktische info

Elk Zijn Huis
Adres: Gemeenteplein, Bertem, Belgi├ź
Parking: U kunt parkeren naast het project op het Gemeenteplein.

Bezoekuren: 10:00 - 16:00
Project in opbouw
Toegankelijkheid: Deels rolstoeltoegankelijk

Thema's: Duurzaamheid en kwaliteit