Alvast een antwoord op enkele vaak gestelde vragen…

Is de Sociaal Wonendag gratis?

Absoluut!

Moet ik me inschrijven?

U moet u niet inschrijven om een locatie te bezoeken, maar soms wel voor een specifieke activiteit. Dat staat dan duidelijk vermeld in de locatiebeschrijving.

Hoe vind ik een activiteit?

Daarvoor gebruikt u best de zoekfilter. U kunt zoeken op de kaart, maar ook op, thema, toegankelijkheid, provincie, enzovoort. Zo vindt u meteen wat u zoekt! Gewoon snuisteren door het aanbod kan natuurlijk ook.

Waar kan ik terecht als ik vragen heb?

De deelnemende maatschappijen zelf geven met plezier extra informatie: klik op de naam van de sociale huisvestingsmaatschappij, onderaan bij de projectfiche. De website van de maatschappij opent met daarop alle contactgegevens.

Zijn de locaties rolstoeltoegankelijk?

Die info vindt u bij elke locatiebeschrijving. Het is ook een zoekfilter, dus zo ontdekt u in één klik alle locaties waar u terecht kunt.

Wordt er kinderanimatie voorzien?

Dat wordt vermeld bij elke locatiebeschrijving. Wanneer er niets vermeld staat, wordt er geen specifieke kinderanimatie voorzien.

Is er parking voorzien?

Op sommige locaties wel. Kijk hiervoor bij de locatiebeschrijving van het geselecteerde project.

Wie organiseert de Sociaal Wonendag?

De Sociaal Wonendag is een initiatief van de Vlaamse Maatschappij voor Sociaal Wonen (VMSW), de Vereniging van Vlaamse Huisvestingsmaatschappijen (VVH) en 40 sociale huisvestingsmaatschappijen.